לביבות תירס תאילנדיות
3 לביבות = מנת חלבון בארוחת ערב
Servings: 12 לביבות
- 400 גרם גרגירי תירס
- 3 כפות קמח אורז
- 1 כף מחית קארי צהובה או רוטב צ'ילי מתוק
- 1 יחידה ביצה
- 1 יחידה בצל סגול קטן, קצוץ
- 1 כף רוטב סויה
- 1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
- תרסיס שמן קנולה
מרסקים 2/3 מכמות התירס במעבד מזון, מוסיפים את יתרת התירס ומערבבים עם שאר החומרים. שומרים במקרר חצי שעה
יוצרים קציצות מהתערובת בעזרת 2 כפות או בידיים רטובות. (במידה ורוצים ציפוי פריך ניתן לטבול בשלב זה בקמח תירס)
מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן קנולה ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות משני הצדדים
מגישים חם
בתאבון! :)