Go Back

תבשיל אפונה כרובית ופלפלים

מנה = תחליף למנת פחמימה
Servings: 2 מנות
Calories: 120kcal

Ingredients

  • 1 כוס אפונת גינה קפואה או מקופסת שימורים
  • 1 יחידה פלפל אדום גדול חתוך דק
  • 1 יחידה פלפל צהוב גדול חתוך דק
  • 1 תפרחת כרובית טרייה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 יחידה בצל יבש
  • 1 כפית דבש קל
  • 4 יחידות שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

Instructions

  • חותכים את פרחי הכרובית לחתיכות קטנות מאוד
  • שמים במחבת ווק עמוקה כף שמן זית לטיגון הבצל והשום עד למצב שקוף (חשוב להקפיד לא לשרוף)
  • מוסיפים את הפלפל האדום, הפלפל הצהוב ואת הכרובית מערבבים
  • מטגנים לעוד כ-3 דקות ומוסיפים את האפונה
  • מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות
  • מוסיפים סויה, כפית דבש, מלח ופלפל שחור ומגישים
  • בתאבון! :)