אחרי שהעוגיות האלו שבו את ליבי ואת לב כל המתאמנים בסטודיו בשבוע שעבר, לבקשת כל הטועמים מצורף המתכון עם כמה נגיעות ושיפורים כדי שיוכל להתאים כארוחת ביניים מושלמת ב-100 קלוריות לעוגייה וכמעט ללא פחמימות... אז מה יש בדבר הטעים הזה?
Servings: 25מנות
Calories: 105kcal
Ingredients
50גרםגרעיני דלעת
50גרםשקדיםשלמים
50גרםשומשום
100גרםגרעיני חמנייה
100גרםפקאן טבעיקצוץ גס
100גרםבוטנים
2יחידותחלמון ביצה
1/2כוססוכר חוםלא דחוסה
פיצוחים טבעייםלא קלויים
Instructions
מערבבים בקערה את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
מוסיפים את החלבונים ומערבבים היטב עד שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
בעזרת 2 כפיות לוקחים מהמלית ומסדרים את העיסה כמו כדורים קטנים/בצורת עוגייה שטוחה על נייר אפייה בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 15 דקות.
חשוב מאוד להקפיד שלא לאפות יותר מדי כי הן נוטות להישרף מהר.
מניחים לעוגיות להתקרר כי כך הן מתקשות. ורק לאחר מכן ניתן להגיש ולשמור בקופסה אטומה.
בתאבון! :)
Notes
כל עוגייה מכילה 105 קלוריות, 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן ו-5 גרם פחמימה