Go Back

עוגיות פיצוחים

אחרי שהעוגיות האלו שבו את ליבי ואת לב כל המתאמנים בסטודיו בשבוע שעבר, לבקשת כל הטועמים מצורף המתכון עם כמה נגיעות ושיפורים כדי שיוכל להתאים כארוחת ביניים מושלמת ב-100 קלוריות לעוגייה וכמעט ללא פחמימות... אז מה יש בדבר הטעים הזה?
Servings: 25 מנות
Calories: 105kcal

Ingredients

  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם שקדים שלמים
  • 50 גרם שומשום
  • 100 גרם גרעיני חמנייה
  • 100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס
  • 100 גרם בוטנים
  • 2 יחידות חלמון ביצה
  • 1/2 כוס סוכר חום לא דחוסה
  • פיצוחים טבעיים לא קלויים

Instructions

  • מערבבים בקערה את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
  • מוסיפים את החלבונים ומערבבים היטב עד שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
  • בעזרת 2 כפיות לוקחים מהמלית ומסדרים את העיסה כמו כדורים קטנים/בצורת עוגייה שטוחה על נייר אפייה בתבנית.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 15 דקות.
  • חשוב מאוד להקפיד שלא לאפות יותר מדי כי הן נוטות להישרף מהר.
  • מניחים לעוגיות להתקרר כי כך הן מתקשות. ורק לאחר מכן ניתן להגיש ולשמור בקופסה אטומה.
  • בתאבון! :)

Notes

כל עוגייה מכילה 105 קלוריות, 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן ו-5 גרם פחמימה