Go Back

חזה עוף בעשבי תיבול

Servings: 6 סועדים
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 1.2 קילו חזה עוף 6 פרוסות כ-200 גרם כל אחת
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 10 יחידות שיני שום קצוצות גס
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 כפות טימין יבש
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 גבעולים בצל ירוק קצוץ דק דק

Instructions

  • מכניסים את כל הרכיבים ללא העוף לסיר בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות
  • מוסיפים את חזה העוף ומבשלים עוד 5 דקות
  • מגישים חם או קר (מומלץ להגיש עם הנוזלים כרוטב מעל)