Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
חזה עוף בעשבי תיבול
Servings:
6
סועדים
Calories:
250
kcal
Ingredients
1.2
קילו
חזה עוף
6 פרוסות כ-200 גרם כל אחת
1/4
כפית
פלפל שחור
10
יחידות
שיני שום
קצוצות גס
3
כפות
אבקת מרק עוף
1
כוס
יין לבן
1
כפות
טימין יבש
2
כפות
פטרוזיליה
קצוצה
1
כפות
כוסברה
קצוצה
2
גבעולים
בצל ירוק
קצוץ דק דק
Instructions
מכניסים את כל הרכיבים ללא העוף לסיר בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים עוד 5 דקות
מגישים חם או קר (מומלץ להגיש עם הנוזלים כרוטב מעל)