מנקים ומסדרים מנות חזה העוף. משטחים קלות.
זורים על כל חזה מעט מלח ופלפל. בנוסף, זורים על כל חזה, חצי כפית קמח מלא.
מורחים כפית שמן במחבת טפלון מחומם עם מברשת סיליקון.
מטגנים כל מנה 2 דקות מכל צד, ומוציאים מהמחבת.
מוסיפים כפית שמן.
מטגנים שום עד תחילת השחמה (יש להקפיד לא לחרוך את השום, למניעת מרירות).
מוסיפים לימון ומים, ומביאים לרתיחה במשך 2 דקות.
מוסיפים עשבי תיבול טריים, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים פלפל 4 עונות או צ'ילי.
טובלים כל חזה ברוטב לעוד דקה מכל צד.