מחממים תנור ל-190 מעלות.
מטגנים בצל בשמן קנולה עד שמזהיב.
מוסיפים צנוברים, צימוקים, אבקת מרק עוף, קינמון מלח ופלפל.
מוסיפים כוס וחצי אורז מלא (על כל כוס אורז מלא להוסיף כוס וחצי מים) ומערבבים על אש קטנה עד שהאורז מוכן. מניחים לאורז להתקרר.
בקערה נפרדת מערבבים 2 כפות רוטב סויה, 1 כפית דבש, 3 שיני שום כתושות מעט קינמון וכפית פפריקה אדומה. (יש להקפיד להשאיר מספיק רוטב לפנים ולחוץ)
מורחים את הרוטב בתוך העוף מבפנים (ורק אז מכניסים את האורז פנימה).
ממלאים את העוף באורז (גם בין השחי להרים ולמלא).
מורחים את הרוטב גם על העוף מבחוץ.
"סוגרים" את העוף עם קיסמי שיניים ומכניסים לשקית "קוקי" המיועדת לאפייה (יש לעשות בשקית כמה חורים מלמעלה).
מכניסים את העוף לתנור לשעה בחום 190 מעלות (לשקית "קוקי" אסור חום העולה על200 מעלות).
לאחר שעה מוציאים את התבנית ובודקים ובמידת הצורך מוסיפים רבע שעת אפיה נוספת (במידה והעוף גדול).