Go Back

טורטייה חזה עוף עם ג'ינג'ר ועשבים

Servings: 1 סועדים
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 100 גרם חזה עוף
  • 1/2 כפית שמן זית
  • 1 כפות סויה
  • 1 כפית דבש/סילאן
  • 1 יחידות מלפפון
  • 1 קומץ פלפל צ'ילי אדום טרי
  • 1 קומץ שורש ג'ינג'ר טרי קלוף
  • 1 יחידות טורטיה מקמח מלא
  • 2 כפות עלי נענע שלמים
  • 2 כפות עלי פטרוזיליה שלמים
  • 1 גבעולים בצל ירוק חתוך גס
  • 1 לחי פלפל אדום

Instructions

  • פורסים חזה עוף, משמנים קלות, ממליחים ומפלפלים. צורבים במחבת חמה, 2 דקות מכל צד. מצננים מעט, חותכים לרצועות דקות, מערבבים עם הסויה והדבש או הסילאן ושומרים בצד.
  • חותכים את המלפפון לאורכו לרצועות דקיקות, נפטרים ממרכז המלפפון המימי.
  • חותכים את הפלפל האדום ואת הג'ינג'ר לגפרורים דקים ואת הצי'לי לטבעות דקות.
  • מניחים על כל טורטייה רצועות עוף, מעליהן עורמים את העשבים ואת גפרורי הירקות לאורכם, מקפלים את החלק התחתון לכיוון המרכז, סוגרים מצד אחד ומגלגלים לכיוון הצד השני. חותכים לטבעות.