פורסים חזה עוף, משמנים קלות, ממליחים ומפלפלים. צורבים במחבת חמה, 2 דקות מכל צד. מצננים מעט, חותכים לרצועות דקות, מערבבים עם הסויה והדבש או הסילאן ושומרים בצד.
חותכים את המלפפון לאורכו לרצועות דקיקות, נפטרים ממרכז המלפפון המימי.
חותכים את הפלפל האדום ואת הג'ינג'ר לגפרורים דקים ואת הצי'לי לטבעות דקות.
מניחים על כל טורטייה רצועות עוף, מעליהן עורמים את העשבים ואת גפרורי הירקות לאורכם, מקפלים את החלק התחתון לכיוון המרכז, סוגרים מצד אחד ומגלגלים לכיוון הצד השני. חותכים לטבעות.