Go Back

מוקפץ נודלס בקר וירקות בטריאקי וצ׳ילי

את הנודלס אטריות ביצים (עדיף מלאות, אגב) ניתן להחליף באורז (עדיף מלא, כמובן)
Servings: 2 סועדים

Ingredients

  • 2 כוסות נודלס אטריות ביצים מבושלות
  • 2 יחידות גזר מגורד
  • 2 יחידות בצל לבן גדולים, חתוכים לרצועות
  • 2 יחידות פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • 2 יחידות פלפלים כתומים/צהובים חתוכים לרצועות
  • 1/2 יחידה כרוב לבן מגורד
  • 4 חופנים נבטים גדולים
  • 4 גבעולים בצל ירוק חתוכים קטן
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 1 כף שמן שומשום ניתן להחליף בקנולה
  • 400 גרם כתף מספר 5 או פילה בקר

Instructions

  • לפני ההכנה משרים את הבשר במרינדה של כף צ'ילי+כף טריאקי ומתבלים במלח ופלפל כ-10 דקות
  • מחממים מחבת עמוקה/ווק על אש בינונית ומטגנים בכף שמן שומשום/קנולה את הבצלים
  • כשהבצלים שקופים וזהובים מוסיפים פלפלים וכרוב
  • במקביל מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח ומבשלים את אטריות הנודלס כ-5 דקות או עד שהן רכות למגע. מוציאים ומסננים
  • כשהירקות במחבת רכים מוסיפים את הבשר ומערבבים
  • כשהבשר עשוי (בעל גוון שזוף) מוסיפים את הנודלס ומערבבים
  • מוסיפים את הגזר המגורד, הבצל הירוק והנבטים ומערבבים
  • מוסיפים כף רוטב טריאקי וכף רוטב צילי ומערבבים. מבשלים לעוד כ-5 דקות
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם