Go Back

צלי בקר וקוביות בטטה עם פטריות ואגוזים

צלי בקר בניחוח הבית של סבתא
Servings: 8 סועדים
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 1 יחידה בצל לבן
  • 1 חבילה פטריות טריות
  • 1/2 ראש שום
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 שקית רוטב צלי בקר
  • 1 שקית רוטב פטריות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/4 כוס יין אדום מתוק

Instructions

  • מטגנים בצל חתוך בינוני בכף שמן קנולה עד שמזהיב
  • מכניסים את הבשר וצורבים מכל כיוון על אש נמוכה
  • מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש
  • מוסיפים מים עד 3/4 הגובה של הבשר מעורבבים ברוטב צלי ורוטב פטריות וכף אבקת מרק עוף עם מלח ופלפל
  • מכסים את הסיר במכסה לכ-3 שעות
  • מניחים לצלי להתקרר למספר שעות (מומלץ ללילה)
  • פורסים את הצלי ולפני החימום הסופי מוסיפים עוד רבע כוס יין אדום מתוק
  • מחממים ומגישים