מביאים לרתיחה את העוף עם גרון הודו ו-3 ליטר מים. מדי פעם מסלקים את הקצף שנוצר על פניהם ומבשלים עד שלא נוצר עוד קצף.
מוסיפים את שאר החומרים למעט 1/3 צרור שמיר ו-1/3 צרור פטרוזיליה ששומרים לסוף. מבשלים כשעתיים. אם רוצים ליהנות מהעוף, מוציאים אותו אחרי שעת בישול ומחזירים למרק רק את העצמות. לקראת סוף הבישול מוסיפים את שאר עשבי התיבול כדי לרענן טעמים.
על מנת להיפטר מהשומן, מצננים את המרק, מסננים ומקררים היטב. השומן נקרש ומתמצק, ואפשר לשלות אותו מהסיר בעזרת כף.
בתאבון! :)