מנפים לקערה את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים
מועכים את הבננות בקערה נפרדת ומערבבים פנימה יוגורט וביצה. מערבבים את תוכן שתי הקערות למרקם אחיד (נזהרים מערבוב יתר). מניחים ל-15-10 דקות
מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה. יוצקים מצקת מהבלילה למרכז המחבת עד שמתקבל עיגול בקוטר של כ-12 ס”מ. כאשר מתחילות להופיע בועות על פני השטח (לאחר דקה-שתיים), הופכים את הפנקייק ומטגנים עד הזהבה (כחצי דקה עד דקה)
מעבירים את הפנקייק לצלחת וממשיכים עם שאר התערובת. מניחים את הפנקייקס זה על גבי זה כדי לשמור על חומם
מוסיפים כף סירופ מייפל לכל פנקייק ומגישים חם
בתאבון! :)