מניחים את הבורגול בקערה, יוצקים עליו מים רותחים עד כיסוי וסוגרים את הקערה עם צלחת. מניחים בצד ל-25 דקות ומסננים אם צריך
בינתיים שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך ושומרים חצי מכמות העדשים במקרר, ליום העשירי
במקביל, מניחים את הכרובית בקערה גדולה, יוצקים עליה מים רותחים, מכסים, מניחים בצד ל-25 דקות ומסננים
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב
מעבירים לקערת הגשה את הבורגול, העדשים והכרובית, מוסיפים בצל ירוק, שקדים וארוגולה, יוצקים את הרוטב מעל ומגישים
בתאבון! :)