Go Back

סלט כרוב צבעוני עם תפוחים וגבינה בולגרית

Ingredients

  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% שומן חתוכה גס
  • 2 יחידות תפוח ירוק
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 יחידה ראש כרוב אדום פרוס דק
  • 1/2 יחידה ראש כרוב לבן פרוס דק
  • 3 גבעולים בצל ירוק קצוץ דק
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק

Instructions

  • חותכים את התפוחים עם הקליפה לגפרורים דקים ומעבירים לקערה גדולה. יוצקים מעל מיץ לימון ומערבבים
  • מוסיפים את הכרובים, בצל ירוק והפטרוזיליה ומערבבים
  • מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים
  • בתאבון! :)