Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
סלט כרוב צבעוני עם תפוחים וגבינה בולגרית
Ingredients
200
גרם
גבינה בולגרית 5% שומן
חתוכה גס
2
יחידות
תפוח ירוק
1/4
כוס
מיץ לימון
1/2
יחידה
ראש כרוב אדום
פרוס דק
1/2
יחידה
ראש כרוב לבן
פרוס דק
3
גבעולים
בצל ירוק
קצוץ דק
1/2
צרור
פטרוזיליה
קצוצה דק
Instructions
חותכים את התפוחים עם הקליפה לגפרורים דקים ומעבירים לקערה גדולה. יוצקים מעל מיץ לימון ומערבבים
מוסיפים את הכרובים, בצל ירוק והפטרוזיליה ומערבבים
מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים
בתאבון! :)