Go Back

לביבות גבינה בולגרית וירקות

Servings: 6 לביבות
Calories: 135kcal

Ingredients

  • 2 יחידות כרישה
  • 1 חבילה תרד ערבי
  • 5 יחידות קישוא קטן
  • 250 גרם גבינה בולגרית מפוררת חצי חבילה
  • 1 יחידה ביצה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 צרור שמיר קצוץ
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 2 יחידות שיני שום קצוצות
  • 1 כף קורנפלור גדושה
  • 4 כפות פירורי לחם ללא גלוטן

Instructions

  • מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד)
  • מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות
  • מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים
  • מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10-15 דקות או עד להזהבה
  • מגישים חם
  • בתאבון! :)