לביבות קוטג' וגבינה בולגרית
3 לביבות = מנת חלבון בארוחת ערב
Servings: 25 לביבות
Calories: 45kcal
- 1 גביע קוטג' 5% שומן
- 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת
- 4 כפות גבינה צהובה 9% שומן מגוררת כ-2 פרוסות
- 1 יחידה ביצה
- 45 גרם פנקו (פירורי לחם יפניים) / פירור לחם רגילים שליש כוס
- 45 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה שליש כוס
לציפוי:
- 45 גרם פירורי לחם שליש כוס
מערבבים היטב את הגבינות והביצה. מוסיפים פנקו ושיבולת שועל ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
מכינים צלחת עמוקה עם פירורי לחם ותבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. לוקחים כמות קטנה מתערובת הגבינה, מניחים בצלחת הפירורים ומגלגלים מעט. עכשיו הקציצה תהיה נוחה לגלגול ולא תידבק לידיים.
מגלגלים בין הידיים לכדור ומגלגלים שוב בפירורי הלחם. הפעם דואגים לצפות את הכדור היטב. מניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין הכדורים.
אופים את הכדורים בחום של 200 מעלות, 15 דקות. הקציצות משתטחות באפייה. הופכים בעדינות (הקציצות רכות) ואופים 5 דקות נוספות. מגישים חם, פושר או קר.
בתאבון! :)