Go Back

לביבות קוטג' וגבינה בולגרית

3 לביבות = מנת חלבון בארוחת ערב
Servings: 25 לביבות
Calories: 45kcal

Ingredients

  • 1 גביע קוטג' 5% שומן
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת
  • 4 כפות גבינה צהובה 9% שומן מגוררת כ-2 פרוסות
  • 1 יחידה ביצה
  • 45 גרם פנקו (פירורי לחם יפניים) / פירור לחם רגילים שליש כוס
  • 45 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה שליש כוס

לציפוי:

  • 45 גרם פירורי לחם שליש כוס

Instructions

  • מערבבים היטב את הגבינות והביצה. מוסיפים פנקו ושיבולת שועל ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • מכינים צלחת עמוקה עם פירורי לחם ותבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. לוקחים כמות קטנה מתערובת הגבינה, מניחים בצלחת הפירורים ומגלגלים מעט. עכשיו הקציצה תהיה נוחה לגלגול ולא תידבק לידיים.
  • מגלגלים בין הידיים לכדור ומגלגלים שוב בפירורי הלחם. הפעם דואגים לצפות את הכדור היטב. מניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין הכדורים.
  • אופים את הכדורים בחום של 200 מעלות, 15 דקות. הקציצות משתטחות באפייה. הופכים בעדינות (הקציצות רכות) ואופים 5 דקות נוספות. מגישים חם, פושר או קר.
  • בתאבון! :)