Go Back

אמנון בלימון

Servings: 2 סועדים
Calories: 350kcal

Ingredients

  • 2 יחידות דג אמנון נקיים וטריים
  • 1 יחידות לימון פרוס לפרוסות דקות
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 צרור בזיליקום קצוץ
  • 4 יחידות שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף יין לבן

Instructions

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • בתבנית שטוחה מסדרים בצפיפות רובד שלם של פרוסות לימון ומעליהן מפזרים מחצית מתערובת עשבי התיבול.
  • מורחים על הדג שמן זית ויין מכל צד ומניחים על מצע הלימון 
  • מפזרים את שארית עשבי התיבול על הדג ומוסיפים את השום, התבלינים ומלח פלפל לפי הטעם
  • מכניסים את התבנית לתנור למשך 25 דקות 
  • הופכים את הדג ואופים עוד כ-20 דקות נוספות