בסיר גדול ועמוק למרק מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן הזית עד ריכוך. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר ויתר הירקות (פרט לעירית). מאדים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מים לכיסוי הירקות. מביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים 30 דקות. מוסיפים את אבקת המרק, הג'ינג'ר היבש, הקינמון, אגוז המוסקט הטחון, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול. (יש להיזהר עם התבלינים- המרק טעים מאד כשהוא מתובל בעדינות).
ממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
טוחנים את המרק בתוך הסיר עד לקבלת מירקם חלק בעזרת בלנדר מוט חשמלי או בבלנדר.
ממשיכים לבשל על אש קטנה לעוד 5 דקות.
יוצקים לקערות אישיות ומקשטים בעירית קצוצה.
בתאבון! :)