Go Back

מרק עגבניות עם אורז

Servings: 6 מנות
Calories: 150kcal

Ingredients

  • 1 יחידה בצל לבן גדול
  • 2 כפות שמן זית קנולה
  • 3 יחידות שיני שום פרוסות
  • 5 יחידות עגבניות רכות מגורדות על פומפייה
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 2 ליטר מים
  • 1 כף מלח שטוחה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 3 יחידות עלי בזיליקום קצוצים דק

Instructions

  • קוצצים את הבצל ומטגנים בכף שמן עד שהוא מזהיב.
  • מוסיפים את השום ומערבבים.
  • מוסיפים את העגבניות והרסק ואחרי 3 דקות מוסיפים את המים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים 30 דקות.
  • בתאבון! :)