Go Back

מרק קישואים דל קלוריות

Servings: 10 מנות
Calories: 55kcal

Ingredients

  • 10 יחידות קישוא גדול
  • 2 יחידות בצל סגול פרוס
  • 1 כף שמן זית
  • 4 יחידות שיני שום
  • 1/4 כוס בזיליקום לא חובה
  • 2 ליטר מים

Instructions

  • לחתוך את הקישואים לפרוסות עבות, לפרוס את הבצלים לפרוסות, לשטוף את עלי הבזיליקום ולייבשם.
  • בסיר גדול לטגן בכף שמן זית את הבצל ולהוסיף 3 כפות מים כדי למנוע מהבצל להישרף.
  • כשהבצל מתרכך מעט להוסיף את הקישואים ולטגן תוך ערבוב הכול ביחד.
  • לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
  • לכסות את הכול ב-2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
  • לבשל על אש קטנה עוד 20 דקות ולטחון במעבד מזון (עדיף ידני).
  • להוסיף את עלי הבזיליקום ולהגיש.
  • בתאבון! :)