חורצים חריצים בחלק העבה של הסלמון לצלייה אחידה
מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערית טחינה, דבש, רוטב סויה ו-3 כפות מים
מכינים את הסלט: מערבבים את חומרי סלט הצנוניות בקערית
צולים את הדג ומגישים: מחממים מחבת רחבה (אפשר מחבת פסים) על להבה בינונית. מוסיפים תרסיס שמן ומחממים
מניחים את נתחי הסלמון עם העור כלפי מטה, זורים מלח ופלפל וצולים עד שהעור זהוב ופריך (כ-5 דקות. לא להיבהל אם העור נדבק - כשהוא יהיה מוכן, הוא ישתחרר בעצמו)
הופכים את הנתחים וצורבים 2 דקות עד שהבשר מקבל צבע כתום יפה
הופכים שוב כך שהעור כלפי מטה. מנמיכים להבה ומברישים את הסלמון בזיגוג הטחינה. מברישים קצת בכל פעם עד שנותר בקערית רבע מהרוטב (4-3 דקות). כשהזיגוג נוזל למחבת ומתחיל להיחרך, מוסיפים מעט מים ומניחים לה להתאדות
מעבירים לצלחות, מזלפים מעל את הרוטב ומגישים עם סלט צנוניות