מחממים תנור לחום גבוה כ-185 מעלות
במחבת עמוקה מטגנים עם כפית שמן זית (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים קלות. (כ-3 דקות) ומוסיפים לעוד כ-5 דקות על אש קטנה את הפלפל פרוס לרצועות דקות
מניחים על תבנית עם נייר אפייה את נתח הסלמון ומברישים בטריאקי והשום הגרוס
בקערה נפרדת מערבבים מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל ושופכים על הדג
מכסים את נתח הסלמון בנייר כסף ומכניסים לאפייה כ-20 דקות
לאחר 20 דקות מוציאים את הדג ומסירים את נייר הכסף. מוסיפים טימין לפי הטעם מלמעלה ומפזרים את הבצלים והפלפלים לצד הסלמון
מכניסים בשנית את הסלמון עם הירקות לאפייה (ללא נייר הכסף) לעוד כ-15 דקות