מחממים מראש תנור ל-130 מעלות
מכינים את התחתית: מפוררים את הפתי בר ומערבבים עם החלב עד ליצירת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומשטחים
מכינים את המלית: מערבבים יחד את כל חומרי המלית עד ליצירת תערובת אחידה ויוצקים על התחתית בפיזור שווה
ליצירת אדים- מניחים תבנית/סיר עם מים רותחים בתחתית התנור
אופים כשעה וחצי עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (אך עדיין רוטטת מעט במרכזה)
לאחר האפייה משאירים את העוגה לעוד שעה בתנור כבוי
מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי ומורחים על העוגה כשהיא צוננת
מכבים את התנור ומחזירים את העוגה לתנור כבוי לעוד 5 דקות
מקררים
מחלקים את העוגה לכ-20 חתיכות ושומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה