Go Back

עוגת סילאן טבעונית

Ingredients

חומרים לתבנית קוגלהוף בקוטר 22 ס”מ:

  • 420 גרם קמח לבן 3 כוסות
  • 100 גרם סוכר חום כהה 1/2 כוס פחות 2 כפות
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית קינמון גדושה
  • 1/2 כפית ציפורן טחונה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון לא חובה
  • 1.5 כוסות רסק תפוחים ממותק
  • 180 מ"ל שמן קנולה 3/4 כוס
  • 180 מ"ל סילאן 3/4 כוס

Instructions

  • מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית
  • מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג'ינג'ר בקערה גדולה
  • מערבבים בקערה אחרת רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן
  • יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים
  • אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים
  • שומרים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים
  • בתאבון! :)