מחממים תנור ל-180 מעלות
מקציפים את החלבונים הסוכר
מוסיפים בהדרגה את החלמונים, אבקת האפייה והקמח בעדינות
מקלפים את מקלות הוניל ומוספים את התוכן לבלילה (את המקל עצמו ניתן לייבש ולטחון ולהשתמש כאבקת וניל)
משמנים קלות (עם תרסיס שמן קנולה) את התבנית ויוצקים כמחצית מכמות התערובת לתוכה
מפזרים מעל הבלילה את תערובת התפוחים, הסוכר והקינמון ומכסים במחצית הבלילה שנותרה
אופים כ-50 דקות בתנור עד להזהבה
מניחים להתקרר מעט ומחלקים ל-12 פרוסות
בתאבון! :)