את הגזר ותפוח האדמה מכינים בנפרד וחותכים לקוביות (רצוי לחתוך לקוביות לפני ההכנה ואז לבשל או לשים במיקרוגל)
במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל עד לשקיפותו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-5 דקות על אש גבוהה
לאחר מכן מנמיכים את האש מוסיפים את השום, פטרוזיליה, המלח והפלפל
מכניסים את תפוח האדמה והגזר לסיר עם מים רותחים או למיקרוגל ומבשלים עד לריכוך
טוחנים את הגזר ותפו"א בבלנדר עד לקבלת מחית רכה ומוציאים
מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה