Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
פרלינים שוקולד טבעוניים
Servings:
18
יחידות
Calories:
75
kcal
Ingredients
לתבנית שקעים מסיליקון:
40
גרם
שמן קוקוס
150
גרם
מטבעות שוקולד 100% מוצקי קקאו**
60
גרם
מייפל טהור
ניתן להמיר בסילאן או דבש
Instructions
ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס עד ליצירת בלילה אחידה
מוסיפים תוך כדי עירבוב את המייפל
מעבירים לתבניות שקעים
מקפיאים למשך שעתיים
מעבירים ושומרים במקרר
בתאבון! :)
Notes
** ניתן להשיג בחנויות המתמחות או בבתי טבע