Go Back

פרלינים שוקולד טבעוניים

Servings: 18 יחידות
Calories: 75kcal

Ingredients

לתבנית שקעים מסיליקון:

  • 40 גרם שמן קוקוס
  • 150 גרם מטבעות שוקולד 100% מוצקי קקאו**
  • 60 גרם מייפל טהור ניתן להמיר בסילאן או דבש

Instructions

  • ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס עד ליצירת בלילה אחידה
  • מוסיפים תוך כדי עירבוב את המייפל
  • מעבירים לתבניות שקעים
  • מקפיאים למשך שעתיים
  • מעבירים ושומרים במקרר
  • בתאבון! :)

Notes

** ניתן להשיג בחנויות המתמחות או בבתי טבע