Go Back

פשטידת כרובית, פטריות וברוקולי

כל מנה שווה תחליף למנת בשר בארוחת צהריים או ¼ פשטידה כארוחת ערב + סלט ירקות
בתבנית בינונית:
Servings: 8 מנות
Calories: 150kcal

Ingredients

  • 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה תפרחת ברוקולי טרייה
  • 1 יחידה שקית כרובית
  • 10 יחידות פטריות שמפיניון
  • 4 יחידות ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 4 כפות מיונז דל קלוריות מומלץ קנולה או שמן זית של תלמה
  • 4 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח פלפל לפי הטעם

Instructions

  • לחמם מראש תנור ל-180 מעלות
  • להפשיר ולייבש את הכרובית והברוקולי
  • לערבב ברוקולי, כרובית, פטריות, ביצים קמח תופח, מיוקל, מלח ופלפל בקערה
  • להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן)
  • לפזר מלמעלה חתיכות של גבינה צהובה + פירורי לחם
  • לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה
  • לפרוס ל-8 מנות ולהגיש. בתאבון :)