פשטידת קישואים וברוקולי (ללא מוצרי חלב)
(1/4 תבנית לארוחת צהריים/ ערב) + סלט
Servings: 8 מנות גדולות
Calories: 135kcal
- 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה תפרחת ברוקולי טרייה
- 10 יחידות קישואים בינוניים מגוררים ומסוננים מהנוזלים
- 3 יחידות גזרים מגורדים גס
- 2 יחידות בצל סגול קצוץ דק או 1 בצל סגול
- 1 יחידות בצל ירוק גדול קצוץ דק
- 4 יחידות ביצים
- 3 כפות קמח תופח
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 3 כפות מיונז %5 שומן מומלץ קנולה או שמן זית תלמה
- 1 כפית אבקת שום גבישי
- מלח ופלפל לפי הטעם
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
לערבב הכל לפי הסדר בקערה גדולה.
להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן).
לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה.
לפרוס ל-8 מנות גדולות.
בתאבון!