Go Back

פשטידת קישואים וברוקולי (ללא מוצרי חלב)

(1/4 תבנית לארוחת צהריים/ ערב) + סלט
Servings: 8 מנות גדולות
Calories: 135kcal

Ingredients

  • 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה תפרחת ברוקולי טרייה
  • 10 יחידות קישואים בינוניים מגוררים ומסוננים מהנוזלים
  • 3 יחידות גזרים מגורדים גס
  • 2 יחידות בצל סגול קצוץ דק או 1 בצל סגול
  • 1 יחידות בצל ירוק גדול קצוץ דק
  • 4 יחידות ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 3 כפות מיונז %5 שומן מומלץ קנולה או שמן זית תלמה
  • 1 כפית אבקת שום גבישי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

Instructions

  • לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
  • לערבב הכל לפי הסדר בקערה גדולה.
  • להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן).
  • לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה.
  • לפרוס ל-8 מנות גדולות.
  • בתאבון!