Go Back

לביבות תירס וקוואקר

Servings: 25 לביבות

Ingredients

  • 1/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 1 כף סוכר
  • 1.5 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 יחידה ביצה גדולה
  • 2 כוסות תירס טרי או קפוא
  • 1 כף שמן קנולה לטיגון

Instructions

  • בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, קוואקר, סוכר, מלח, אבקת אפיה ופפריקה. מוסיפים חלב וביצה לתערובת הקמח ומערבבים
  • מוסיפים את התירס בתנועות קיפול
  • מחממים כף שמן במחבת. בעזרת 2 כפות מניחים כף גדושה של התערובת בשמן החם. ממשיכים עד שהמחבת מלאה
  • מטגנים כ-3-4 דקות עד שמתקבל גוון זהוב
  • הופכים ומטגנים שוב כ-3 דקות
  • ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר
  • בתאבון! :)