מרוקנים את הפלפלים, קוטמים את הראש ושומרים לסגירת הפלפל לאחר מכן
מבשלים את הגריסים בהרבה מים ומביאים לרתיחה
מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, מסננים ומצננים
משרים את הפטריות במים חמים 30 דקות מסננים וקוצצים
מחממים את התנור ל-180 מעלות
מערבבים את כל חומרי המילוי ומתבלים
מערבבים את חומרי הרוטב ומתקנים את התיבול במידת הצורך
ממלאים את הפלפלים, סוגרים את ה”מכסה" ומניחים בתבנית בצפיפות ויוצקים מעל את הרוטב
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות