בקדירה או סיר חשמלי המיועד לבישול האיטי, יש להניח את השעועית הלבנה
בסיר רגיל חם עם השמן, יש לצרוב את הבשר מכל צדדיו. (יש להקפיד לצרוב קלות חיצונית בלבד)
להוסיף את ירקות השורש והשאר לאט לאט ולטגן יחדיו לקבלת צבע וטעמים
להוסיף את התיבול, (ללא רסק העגבניות), לערבב ולהעביר לסיר הבישול האיטי או הקדירה
באותו סיר שצרבנו את הבשר, ועכשיו נשאר עם יתרת מרכיבי התיבול, על להבה נמוכה, יש לערבב לתוכו את הפטריות השלמות לקבלת הטעמים
להוסיפם ליתרת המרכיבים אשר בתוך סיר הבישול האיטי
יש להוסיף חצי כוס עד כוס - מים רותחים, (לא יותר)
במידה ומשתמשים בסיר: לכוון את הסיר החשמלי לטמפרוטרה גבוהה, כשמגיע לרתיחה, להוסיף את רסק העגבניות
במידה ומשתמשים בקדירה להכניס לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות ל-10 דקות ולאחר מכן להוסיף את רסק העגבניות
במידה ומשתמשים בסיר :לכוונו על אוטומט, או נמוך (לפי בחירתכם וזמנכם)
להמשיך בבישול ל- 3 שעות, עד לריכוך והסמכה קלה של הרוטב
במידה ומשתמשים בקדירה להחזיר לתנור על חום נמוך (כ-100 מעלות) לאחר הוספת הרסק, לבישול נוסף של עוד 3 שעות