Go Back

פורל ורוד ברוטב דבש, חרדל וג'ינג'ר

Servings: 2 סועדים
Calories: 300kcal

Ingredients

  • 2 יחידות דג פורל 200 גרם ליחידה
  • 1 יחידות גזר חתוך לרצועות
  • 1 יחידות בצל חתוך לרצועות
  • 1 יחידות פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 2 יחידות קישוא חתוך לרצועות
  • 1/2 יחידה סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 2 כפיות דבש קל
  • 1 כפות חרדל מומלץ חרדל גרגירים
  • 2 כפות ג'ינג'ר
  • 3 כוסות מים

Instructions

  • שמים מים חמים במחבת. תוך כדי רתיחה מוסיפים את הירקות
  • עם רתיחת המים מניחים את הדגים בתוך המים ומכסים את המחבת
  • לאחר כ-10 דקות מוציאים את הדגים בעוד שהירקות ממשיכים להתבשל בציר הדגים
  • שמים את הדגים על מחבת טפלון למשך כ-5 דקות
  • למים עם הירקות מוסיפים חרדל, דבש וג'ינג'ר
  • בוחשים לבישול על אש קטנה עד להסמכה ומפזרים מעל הדגים