1. מתכונים בריאים
  2. פורל ורוד ברוטב דבש, חרדל וג'ינג'ר

פורל ורוד ברוטב דבש, חרדל וג'ינג'ר

כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 300kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות דג פורל (200 גרם ליחידה)
  • 1 יחידות גזר (חתוך לרצועות)
  • 1 יחידות בצל (חתוך לרצועות)
  • 1 יחידות פלפל אדום (חתוך לרצועות)
  • 2 יחידות קישוא (חתוך לרצועות)
  • 1/2 יחידה סלסלת פטריות שמפיניון (פרוסות)
  • 2 כפיות דבש קל
  • 1 כפות חרדל (מומלץ חרדל גרגירים)
  • 2 כפות ג'ינג'ר
  • 3 כוסות מים

הוראות הכנה

  • שמים מים חמים במחבת. תוך כדי רתיחה מוסיפים את הירקות
  • עם רתיחת המים מניחים את הדגים בתוך המים ומכסים את המחבת
  • לאחר כ-10 דקות מוציאים את הדגים בעוד שהירקות ממשיכים להתבשל בציר הדגים
  • שמים את הדגים על מחבת טפלון למשך כ-5 דקות
  • למים עם הירקות מוסיפים חרדל, דבש וג'ינג'ר
  • בוחשים לבישול על אש קטנה עד להסמכה ומפזרים מעל הדגים
תגיות: ללא גלוטן, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט