ירקות חמים

לקט ירקות מוקפצים (סלט בנגקוק)

כמות: 4 מנות

מרכיבים

למוקפץ:
  • 3 יחידות שיני שום
  • 4 יחידות גזרים (קלופים)
  • 4 יחידות קישואים (קלופים)
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 יחידה בצל לבן (גדול, חתוך לקוביות)
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון (חתוכות)
  • 1/2 חבילה נבטים
  • 1/4 יחידה כרוב לבן
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • 2 יחידות פלפל צבעוני (אדום, כתום או צהוב)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מלח ופלפל לפי הטעם
למצע ירקות (עבור כל מנה בנפרד):
  • 1 יחידה מלפפון
  • 8 יחידות עגבניות שרי
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • קרעי חסה

הוראות הכנה

  • קוצצים לפרוסות דקות את כל הירקות (פרט לפטריות לבצל ירוק ולנבטים)
  • מחממים במחבת את השמן ומאדים את הבצל עד שיתרכך.
  • מוסיפים את הפטריות ומכסים עד שהבצל הופך שקוף.
  • מנמיכים את האש ומוסיפים את הגזר, הפלפלים והקישואים ומבשלים עד שיתרכך.
  • מוסיפים את הכרוב והנבטים והבצל ירוק ומתבלים ברוטב סויה, אבקת מרק מלח ופלפל
  • מבשלים עוד כ-5 דקות ומגישים חם מעל מצע ירקות טריים חתוכים.
  • בתאבון! 🙂

הערות וטיפים

ניתן להוסיף כ-100 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (והארוחה תכיל כ-350 קלוריות) = תחליף לארוחת ערב
ניתן להוסיף כ-100 גרם חזה עוף (והארוחה תכיל כ-400 קלוריות) = תחליף לארוחת צהריים
תגיות: טבעוני, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט