סלטים

סלט בורגול עדשים וכרובית

כמות: 2 מנות

מרכיבים

  • 1 כוס בורגול דק
  • 1 כוס עדשים שחורות
  • 1/2 יחידה כרובית בינונית (מחולקת לפרחים קטנים)
  • 2 גבעולים בצל ירוק (קצוץ)
  • 25 גרם שקדים קלויים (פרוסים)
  • 1/2 צרור ארוגולה (חתוך גס)
לרוטב:
  • 2 כפוץ מיץ לימון טרי
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מניחים את הבורגול בקערה, יוצקים עליו מים רותחים עד כיסוי וסוגרים את הקערה עם צלחת. מניחים בצד ל-25 דקות ומסננים אם צריך
  • בינתיים שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך ושומרים חצי מכמות העדשים במקרר, ליום העשירי
  • במקביל, מניחים את הכרובית בקערה גדולה, יוצקים עליה מים רותחים, מכסים, מניחים בצד ל-25 דקות ומסננים
  • מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב
  • מעבירים לקערת הגשה את הבורגול, העדשים והכרובית, מוסיפים בצל ירוק, שקדים וארוגולה, יוצקים את הרוטב מעל ומגישים
  • בתאבון! 🙂
תגיות: טבעוני, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט