תוספות שתופסות

פירה תפוח אדמה, גזר ופטריות

כמות: 2 מנות
קלוריות למנה : 120kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות גזר
  • 1 יחידה תפוח אדמה גדול (מבושל או עשוי במיקרוגל)
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון טרייה
  • 1 יחידה בצל לבן
  • 3 יחידות שיני שום (קצוצות)
  • 1 כף שמן זית
  • 1 חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

  • את הגזר ותפוח האדמה מכינים בנפרד וחותכים לקוביות (רצוי לחתוך לקוביות לפני ההכנה ואז לבשל או לשים במיקרוגל)
  • במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל עד לשקיפותו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ-5 דקות על אש גבוהה
  • לאחר מכן מנמיכים את האש מוסיפים את השום, פטרוזיליה, המלח והפלפל
  • מכניסים את תפוח האדמה והגזר לסיר עם מים רותחים או למיקרוגל ומבשלים עד לריכוך
  • טוחנים את הגזר ותפו"א בבלנדר עד לקבלת מחית רכה ומוציאים
  • מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

הערות וטיפים

את הפטריות והבצל לא טוחנים בבלנדר אלא מערבבים ידנית.
יש לחשב את המתכון כתחליף ללחם או לפירות.
תגיות: טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שומן

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט