תוספות שתופסות

קציצות עדשים

מנת חלבון בארוחת הצהריים = 3-4 קציצות
כמות: 20 קציצות
קלוריות למנה : 45kcal

מרכיבים

  • 1 כוס עדשים מושרה היטב (לאחר השריה של לילה)
  • 1 יחידה בצל לבן קטן (קצוץ דק)
  • 1 יחידה גזר מגורר גס
  • 1 יחידה קישוא מגורר גס (סחוט היטב)
  • 4 יחידות ביצים טרופות
  • 1/3 כוס קמח אורז
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

  • יוצקים 1.5 כוסות מים לסיר, מוסיפים עדשים ומביאים לרתיחה
  • מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את כל החומרים, ממליחים ומפלפלים
  • יוצרים מהתערובת 20 קציצות דחוסות ופחוסות (חשוב לדחוס את הקציצות על מנת שלא יתפרקו) בידיים לחות
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בין 5-10 דקות מכל כיוון עד להזהבה
  • בתאבון! 🙂
תגיות: טבעוני, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט