כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 115kcal
מרכיבים
- 1 כף שמן זית
- 4 יחידות גזר (קצוץ)
- 2 צרורות סלרי (קצוץ)
- 2 צרורות פטרוזיליה (קצוצה)
- 2 יחידות שומר (קצוץ)
- 3 יחידות בצל סגול (קצוץ)
- 3 חבילות עגבניות מרוסקות (גדולות)
- 100 מ"ל יין אדום יבש
- 1 כפית עלי טימין טריים
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- בסיר כבד מחממים את השמן, מוסיפים את השורשים והבצל ומבשלים כ-20 דקות
- מוסיפים את היין והטימין, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד לספיגת הנוזלים
- מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש וממשיכים לבשל במשך שעתיים לפחות, עד שמתקבל רוטב אחיד
- טועמים ומתקנים תיבול
- בתאבון! 🙂