1. מתכונים בריאים
  2. סלמון עם ירקות מוקפצים בתנור

סלמון עם ירקות מוקפצים בתנור

כשסלמון ואני נפגשים, הצלחת מתפוצצת מצבעים וכל החושים מתעוררים. מתכון לסלמון מנצח ופשוט על מצע ירקות מוקפצים- חגיגה במטבח ?
זמן הכנה:10 minutes
זמן בישול:20 minutes
זמן כולל:30 minutes
כמות: 3 מנות
קלוריות למנה : 6kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות בצלים (גדולים)

הוראות הכנה

  • 1. להכנת הסלמון מחממים תנור לחום גבוה כ-185 מעלות
    2. בנפרד להכנת הירקות: במחבת עמוקה מטגנים עם כפית שמן זית (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים קלות. (כ-3 דקות) ומוסיפים לעוד כ-5 דקות על אש קצת יותר קטנה את השעועית הירוקה, הפלפל והגזר פרוסים לרצועות דקות.
    3. מוסיפים את הנבטים וכף רוטב טריאקי מלח ופלפל ומערבבים לעוד 2 דקות.
    4. להמשך הסלמון: מניחים על תבנית עם נייר אפייה את נתחי הסלמון ומורחים בשום הכתוש, מלח גס ופלפל גרוס
    5. מכסים את נתח הסלמון בנייר כסף ומכניסים לאפייה כ-20 דקות
    6. לאחר 20 דקות מוציאים את הדג ומסירים את נייר הכסף.
    7. מכניסים בשנית את הסלמון (ללא נייר הכסף) לעוד כ-15 דקות. 
תגיות: ללא סוכר, עשיר בברזל, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט