- להקשיב לגוף – לשאול: מה באמת בא לי לאכול עכשיו?
 - לאכול ארוחות קטנות ומאוזנות כל 2-3 שעות
 - לאכול מזון איכותי (פחמימות מלאות, חלבון איכותי, שומנים בריאים)
 - להרבות בירקות ופירות מכל הצבעים והסוגים
 - להרבות בשתיית מים לאורך כל היום
 - לפתוח כל ארוחה בסלט או בירקות בצורות בישול שונות
 - לאכול לאט ותוך ריכוז באכילה
 - ליהנות מאוכל אסתטי למראית העין וטעים כאחד
 - לא לאכול עד "התפוצצות" אלא עד שובע
 - לבצע פעילות גופנית באופן קבוע
 
בהצלחה!
