כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 350kcal
מרכיבים
- 2 יחידות דג אמנון (נקיים וטריים)
- 1 יחידות לימון (פרוס לפרוסות דקות)
- 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- 1 צרור כוסברה (קצוצה)
- 1 צרור בזיליקום (קצוץ)
- 4 יחידות שיני שום (כתושות)
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף יין לבן
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- בתבנית שטוחה מסדרים בצפיפות רובד שלם של פרוסות לימון ומעליהן מפזרים מחצית מתערובת עשבי התיבול.
- מורחים על הדג שמן זית ויין מכל צד ומניחים על מצע הלימון
- מפזרים את שארית עשבי התיבול על הדג ומוסיפים את השום, התבלינים ומלח פלפל לפי הטעם
- מכניסים את התבנית לתנור למשך 25 דקות
- הופכים את הדג ואופים עוד כ-20 דקות נוספות