את הגרסה הקרה והמושלמת הזאת גיליתי דווקא עכשיו כשמתחיל לו החורף. האמת שזה דרש לא מעט ניסויים עד שהגעתי למינון המושלם שמשלב את הקראנצ׳יות של הצ׳יה, המתיקות של המייפל והנימוחות של הקוואקר. והסוד שהופך את המתכון הזה ללהיט אמיתי הוא שמסתתרת לה בפנים חלבה שמככבת בטעם כובש (והיא אפילו חלבה מלאה).
כמות: 3 מנות
קלוריות למנה : 215kcal
מרכיבים
- 85 גרם קוואקר דק (כוס מדידה)
- 300 מ"ל חלב שקדים
- 100 מ"ל מים
- 2 כפות סירופ מייפל אמיתי
- 3 כפות זרעי צ'יה
- 2 כפות חלווה מלאה או כף אחת גדושה (ניתן להחליף בחמאת שקדים/חמאת בוטנים)
הוראות הכנה
- מערבבים את כל המצרכים בקערה ביחד ומחלקים ל-3 מנות (כל מנה כ-175 גרם).
- שומרים בכלים אטומים במקרר למשך הלילה.
- נהנים ביום שלמחרת ממיני קינוח כיפי ובריא.
- בתאבון! 🙂