קלוריות למנה : 80kcal
מרכיבים
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 כוסות קמח מלא
- 1 כוס שיבולת שועל
- 1/2 כוס שומשום מלא
- 1 כוס סוכר חום
- 3 שקיות סוכר וניל
- 200 גרם חמאה
- 4 כפות טחינה
- 3 יחידות ביצים
- 1/3 כוס שמן קנולה
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה גדולה 2 כוסות קמח תופח, 2 כוסות קמח מלא, כוס שיבולת שועל, חצי כוס שומשום מלא, כוס סוכר חום ו 3- שקיות סוכר וניל
- מוסיפים חבילת חמאה רכה (200 גרם) ולשים לבצק פירורים
- מוסיפים 4 כפות טחינה, 3 ביצים ושליש כוס שמן קנולה
- לשים הכול לגוש בצק די קשה
- יוצרים מהבצק נקניקים ברוחב 4 ס"מ וגובה 1 ס"מ ומניחים על תבנית אפייה שעליה הוכן מראש נייר אפייה. במרווחים של 4 ס"מ לפחות
- מסמנים עם סכין פרוסות באלכסון ברוחב כ-2 ס"מ
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180- מעלות. אופים חצי שעה
- מוציאים וחותכים את הפרוסות עד הסוף
- בתאבון! 🙂