עוף

טורטייה חזה עוף עם ג'ינג'ר ועשבים

כמות: 1 סועדים
קלוריות למנה : 250kcal

מרכיבים

  • 100 גרם חזה עוף
  • 1/2 כפית שמן זית
  • 1 כפות סויה
  • 1 כפית דבש/סילאן
  • 1 יחידות מלפפון
  • 1 קומץ פלפל צ'ילי אדום טרי
  • 1 קומץ שורש ג'ינג'ר טרי (קלוף)
  • 1 יחידות טורטיה (מקמח מלא)
  • 2 כפות עלי נענע (שלמים)
  • 2 כפות עלי פטרוזיליה (שלמים)
  • 1 גבעולים בצל ירוק (חתוך גס)
  • 1 לחי פלפל אדום

הוראות הכנה

  • פורסים חזה עוף, משמנים קלות, ממליחים ומפלפלים. צורבים במחבת חמה, 2 דקות מכל צד. מצננים מעט, חותכים לרצועות דקות, מערבבים עם הסויה והדבש או הסילאן ושומרים בצד.
  • חותכים את המלפפון לאורכו לרצועות דקיקות, נפטרים ממרכז המלפפון המימי.
  • חותכים את הפלפל האדום ואת הג'ינג'ר לגפרורים דקים ואת הצי'לי לטבעות דקות.
  • מניחים על כל טורטייה רצועות עוף, מעליהן עורמים את העשבים ואת גפרורי הירקות לאורכם, מקפלים את החלק התחתון לכיוון המרכז, סוגרים מצד אחד ומגלגלים לכיוון הצד השני. חותכים לטבעות.
תגיות: ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט