פשטידות

לביבות תירס תאילנדיות

3 לביבות = מנת חלבון בארוחת ערב
כמות: 12 לביבות

מרכיבים

  • 400 גרם גרגירי תירס
  • 3 כפות קמח אורז
  • 1 כף מחית קארי צהובה או רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 יחידה ביצה
  • 1 יחידה בצל סגול (קטן, קצוץ)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה (קצוצה)
  • תרסיס שמן קנולה

הוראות הכנה

  • מרסקים 2/3 מכמות התירס במעבד מזון, מוסיפים את יתרת התירס ומערבבים עם שאר החומרים. שומרים במקרר חצי שעה
  • יוצרים קציצות מהתערובת בעזרת 2 כפות או בידיים רטובות. (במידה ורוצים ציפוי פריך ניתן לטבול בשלב זה בקמח תירס)
  • מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן קנולה ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות משני הצדדים
  • מגישים חם
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא גלוטן, ללא סוכר, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט