מרקים

מרק ירוק חופשי

כמות: 12 מנות
קלוריות למנה : 70kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות גזר (גדול)
  • 12 יחידות שיני שום
  • 1 יחידות תפרחת ברוקולי
  • 1 יחידות תפרחת כרובית
  • 6 יחידות קישוא (בגודל בינוני)
  • 2 יחידות בצל סגול (פרוס)
  • 0.25 כוס פטרוזיליה
  • 1 כף אבקת מרק עוף (20 גרם)
  • 10 כוסות מים

הוראות הכנה

  • פורסים את הבצלים ושיני השום, שוטפים את עלי הפטרוזיליה ומייבשים
  • חותכים את הקישואים והגזר לפרוסות עבות
  • חותכים את הכרובית והברוקולי לפרחים בינוניים
  • בסיר גדול מטגנים בכף/תרסיס שמן זית את הבצל והשום ומוסיפים 3 כפות מים כדי למנוע מהבצל להישרף.
  • כשהבצל מתרכך מעט מוסיפים את הקישואים/הגזר, הברוקולי והכרובית ומטגנים תוך ערבוב של הכול ביחד.
  • מתבלים בכף אבקת מרק עוף ובמלח ופלפל (לפי הטעם).
  • מכסים את הכול ב-2-2.5 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומבשלים על אש קטנה למשך עוד 20 דקות.
  • טוחנים במעבד מזון (עדיף ידני).
תגיות: טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט