1 מנה = תחליף למנת ביניים או לפחמימה בארוחה
כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 93kcal
מרכיבים
- 7 כוסות מים
- 2/3 כוס עדשים צהובות / מאש צהוב / אפונה צהובה
- 2/3 כוס כוסמת
- 1 יחידה בצל לבן (קצוץ)
- 1 כפית פפריקה מעושנת / רגילה
- 4 יחידות שיני שום (כתושות)
- 1 כף מלח (שטוחה)
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 יחידה עלי גבעול תימין
- 1 כפית חרדל דיז'ון עם גרגירים
- 1 כף שמן זית
הוראות הכנה
- מניחים את כל החומרים פרט לבצל, גזרים, סלרי, חרדל והשמן בסיר גדול, מביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
- לאחר חצי שעה מטגנים את הבצל הגזרים והסלרי בכף שמן זית עד שהם מזהיבים ומוסיפים לסיר לעוד חצי שעה בישול.
- מוסיפים את החרדל לסיר לפני ההגשה ומערבבים.
- בתאבון! 🙂