מרקים

מרק כרובית לחורף קל

כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 50kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות כרובית
  • 2 יחידות בצל סגול (פרוס)
  • 1 כף שמן זית
  • 4 יחידות שיני שום
  • 1 כפית אבקת שום
  • 2 ליטר מים (או יותר - לכיסוי מלא של הכרוביות)
  • 1 כף אבקת קארי - לא חובה (שטוחה)
  • מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם

הוראות הכנה

  • להשרות את הכרוביות במלח ולנקות.
  • בסיר גדול לטגן בכף שמן זית את הבצל ולהוסיף 3 כפות מים כדי למנוע מהבצל להישרף.
  • כשהבצל מתרכך מעט להוסיף את השום והכרוביות ולטגן תוך ערבוב לזמן קצר.
  • לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, אבקת שום וקארי- לפי בחירה.
  • לכסות את הכול ב-2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
  • לבשל על אש קטנה עוד 20 דקות או עד שמתרכך ולטחון במעבד מזון (עדיף ידני).
  • בתאבון! 🙂
תגיות: דל פחמימה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט