מרקים

מרק עגבניות עם אורז

כמות: 6 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 1 יחידה בצל לבן (גדול)
  • 2 כפות שמן זית קנולה
  • 3 יחידות שיני שום (פרוסות)
  • 5 יחידות עגבניות רכות (מגורדות על פומפייה)
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 2 ליטר מים
  • 1 כף מלח (שטוחה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 3 יחידות עלי בזיליקום (קצוצים דק)

הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים בכף שמן עד שהוא מזהיב.
  • מוסיפים את השום ומערבבים.
  • מוסיפים את העגבניות והרסק ואחרי 3 דקות מוסיפים את המים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים 30 דקות.
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא גלוטן

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט