מרקים

מרק עדשים כתומות

מהווה תחליף למנת חלבון בארוחת הצהריים או תחליף ל-2 מנות חלבון + מנת שומן בריא בארוחת הערב
כמות: 6 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 1 יחידה בצל לבן (קצוץ)
  • 3 יחידות שיני שום
  • 1 כף שמן זית
  • 400 גרם דלעת חתוכה לקוביות
  • 2 יחידות גזר (חתוך לפרוסות)
  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • 1 כפית כמון
  • 1 כף פפריקה
  • 10 יחידות משמש מיובש (קצוץ לרצועות)
  • קומץ בצל ירוק קצוץ (להגשה)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מטגנים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים עד שעולה ריח. מוסיפים דלעת וגזר ומטגנים עוד 3-2 דקות.
  • מוסיפים עדשים, כמון ופפריקה, מערבבים ומוסיפים 2 ליטר מים.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות לריכוך העדשים.
  • מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים משמשים ומבשלים 10-5 דקות.
  • אם המרק סמיך מדי, מוסיפים עוד מים.
  • מגישים עם בצל ירוק.
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא גלוטן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט